Vila AS je pravi mali dragulj u Vrnjačkoj Banji, ekskluzivni smeštaj, okružen zelenilom i uređenim travnatim prostorom u neposrednoj blizini Specijalne bolnice MERKUR i banjske promenade. Vila AS oaza mira, otmena i moderna, idealna za porodice, sportske ekipe, ali i za poslovne ljude i sve one koji žele savršen odmor i rekreaciju u najlepšoj banji Srbije. Vila AS predstavlja ekskluzivno zdanje hotelskog tipa uklopljeno u parkovski ambijent, s modernim i luksuzno opremljenim smeštajnim jedinicama, i to:

6 dvokrevetnih soba

2 trokrevetne sobe sa terasama

2 četvorokrevetne sobe sa terasama

Moderno opremljene sobe, odgovaraju svim tehnološkim zahtevima današnjice: nezavisnim klima uređajem, LED TV sa kablovskim programom, mini barom, sefom, besplatnim korišćenjem Wifi interneta, a na raspolaganju vam je i hotelski parking. Vila AS svoje usluge smeštaja i ishrane nudi u vidu:

noćenje sa doručkom

polu pansion

pun pansion


Smeštaj u vili AS

Vila AS predstavlja ekskluzivno zdanje hotelskog tipa uklopljeno u parkovski ambijent, s modernim i luksuzno opremljenim smeštajnim jedinicama, i to:• 6 dvokrevetnih soba• 2 trokrevetne sobe sa

Vila i restoran sala

“Vila AS” predstavlja ekskluzivno zdanje hotelskog tipa uklopljeno u parkovski ambijent, s modernim i luksuzno opremljenim smeštajnim jedinicama.