VILA NIKOLA - Nalazi se na samom obodu centralnog vrnjačkog parka, u neposrednoj blizini izvora Tople vode, kupatila i glavnog banjskog šetališta- promenade. „ Vila „ raspolaže sa 4 apartmana (ukupno 12 ležaja ) i to, 2 dvokrevetna i 2 četvorokrevetna i svi su opremnjeni sa kompletnom kuhinjom, kupatilom, terasom, kablovskom televizijom i signalom za bežični internet. Gostima je na raspolaganju besplatan parking i računar sa internet konekcijom čije je korišćenje uključeno u cenu zakupa apartmana.

Atraktivna lokacija- extra zona, kvalitet ponude i ljubaznost domaćina, su razlozi mnogobrojnih preporuka za boravak u ovom objektu. Pored parka u koji je „ vila „ ušuškana, izuzetnost i prepoznatljivost joj daje, istovremeni osećaj minulih vremena, topline doma i odmerenost stila u kome je uređena.

Uživajte na terasama ili u prelepo uređenom dvorištu, opustite se pogledom na park, koji objekat okružuje i eto razloga, da Vam boravak ostane u lepom sećanju. Za više od 50 godina, u ovoj renoviranoj „vili“ boravilo je više hiljada gostiju, koji poručuju: „ JEDNOM VAŠI GOSTI, UVEK VAŠI GOSTI „

DOBRODOŠLI !

Osmog marta 4, Vrnjačka Banja

036/614-256 * 064/236-03-19

vila.nikola@yahoo.com


O vili Nikola

Vila Nikola se nalazi na obodu vrnjačkog parka sa puno zelenila i raspolaže uređenim dvorištem sa garniturama za sedenje. Smeštena je u vrlo mirnom i tihom kraju Vrnjačke Banje.